Η ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία

Θέλουμε οι εργαζόμενοί μας να αντλούν ικανοποίηση και χαρά από την εργασία τους, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας στους πελάτες μας υποδειγματική εμπειρία εξυπηρέτησης. Για το λόγο αυτό, επενδύουμε σε ένα εργασιακό περιβάλλον που αποτελεί έμπνευση για τους ανθρώπους της.

Λόγοι για να έρθεις στην ομάδα μας

 • Εμπιστοσύνη
  στη νέα γενιά των ταλέντων

  Αποτελούμε ένα νεανικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας, με την πλειοψηφία των εργαζομένων μας να ανήκει στη γενιά των Millenials. Ενα περιβάλλον, ιδανικό για ανθρώπους δημιουργικούς που ξεχωρίζουν για το πνεύμα νικητή που τους διακρίνει, για το πάθος τους να εξελιχθούν και για το σεβασμό τους απέναντι στην ομάδα.

 • Σύγχρονα συστήματα αξιολόγησης,
  ανάπτυξης και εκπαίδευσης

  Το σύστημα αξιολόγησης που εφαρμόζουμε, πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς τάσεις, αποτελεί μια διαδραστική διαδικασία με στόχο την ανάδειξη των ταλέντων και την υποστήριξη όλων των συναδέλφων. Όλοι οι εργαζόμενοί μας έχουν συνεχή πρόσβαση στη μάθηση μέσω on the job εκπαίδευσης, αλλά και μέσω συμμετοχής σε στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, που διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες.

 • Ευκαιρίες εξέλιξης

  Ενισχύουμε τα ταλέντα μας και παρέχουμε κίνητρα, προκλήσεις και ευκαιρίες ανέλιξης. Με άξονα την αξιοποίηση και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας, τα στελέχη μας στα κεντρικά γραφεία και στα καταστήματα απολαμβάνουν πλήθος ευκαιριών σταδιοδρομίας, ενώ φοιτητές και νέοι απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία μέσω της πρακτικής τους άσκησης, ακόμα και να εξελιχθούν σε νέους μας συναδέλφους.

 • Ενδυνάμωση ανθρώπινου δυναμικού

  Ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενούς μας να αναπτύξουν την προσωπική πρωτοβουλία και να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, λαμβάνοντας ταυτόχρονα όλη την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη που χρειάζονται.

 • Σύγχρονες ενεργειακές εγκαταστάσεις

  Τα καταστήματα και οι χώροι εργασίας μας έχουν διαμορφωθεί με στόχο να παρέχουν ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, στο οποίο να επιτυγχάνεται η δημιουργική συνεργασία τους.