Μήνυμα από τον CEO

Ένα όραμα δεν είναι ποτέ αρκετό για να οδηγήσει μια εταιρία στην ανάπτυξη, αν δεν υποστηρίζεται από τους ανθρώπους της και το πνεύμα ομαδικότητας. Το όραμά μας να δημιουργούμε το Retail του μέλλοντος συμπυκνώνει τον σταθερά πελατοκεντρικό προσανατολισμό της εταιρείας και υποδηλώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να αναπτύσσεται,  χωρίς περιορισμούς, προς νέες κατευθύνσεις τοσο προς όφελος των πελατών της, όσο και προς όφελος των ανθρώπων της.

Αποστολή μας είναι να προτείνουμε στους πελάτες μας όλα εκείνα τα αγαθά που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να ενισχύσουν την προσωπική τους ανάπτυξη. Η δυνατότητα να εντοπίζουμε τις ανάγκες τους και να εξερευνούμε τους τρόπους που θα μας επιτρέψουν να τις καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι αυτή που κινητοποιεί και κρατά σε εγρήγορση την ομάδα μας.

Μια ομάδα σύγχρονη, ευέλικτη, με γνώσεις και με την ικανότητα να αφουγκράζεται και να καινοτομεί προς όφελος του καταναλωτή. Μια ομάδα που εστιάζει στην προσωπική εξέλιξη των μελών της και στην ενημέρωσή τους για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς που θα τους εξασφαλίσει το προβάδισμα στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Υπό το πρίσμα αυτό και με στόχο την παροχή ακόμη περισσότερων επιλογών στον καταναλωτή η ομάδα Public προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία του πρώτου ελληνικού marketplace μετατρέποντας το #1 ηλεκτρονικό κατάστημα της χώρας, το www.public.gr, σε ένα τεράστιο ηλεκτρονικό mall, που φιλοξενεί πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων δίνοντάς τους την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε 41 εκατ. επισκέπτες.  Η νέα πρωτοβουλία αναδεικνύει τις αρχές της καινοτομίας και της συνεργασίας που χαρακτηρίζουν την εταιρική της διακυβέρνηση ενώ δίνει χώρο σε έλληνες επιχειρηματίες να προωθήσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Οι επισκέπτες που μας εμπιστεύονται, μπορούν πάντα να περιμένουν ακόμη περισσότερα από την ομάδα Public είτε πρόκειται για την εμπειρία εξυπηρέτησης και το μίγμα των προϊόντων που προσφέρουμε είτε πρόκειται για τις αρχές εταιρικής διακυβέρνησης που διέπουν την εταιρεία μας.

Είμαστε περήφανοι για την πορεία μας μέχρι σήμερα.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.