Συχνές ερωτήσεις

 • Ποια θέση είναι κατάλληλη για εμένα;

  Κάνε αίτηση για τη θέση που σε ενδιαφέρει! Διάβασε προσεκτικά την αγγελία ώστε να βεβαιωθείς ότι τα προσόντα σου καθώς και τα ενδιαφέροντα σου ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης.
  Τα ενδιαφέροντα σου μπορεί να είναι επίσης μεταξύ αυτών που θα ξεχωρίσουν την αίτηση σου! Πχ. αν στα ενδιαφέροντα σου είναι η ανάγνωση βιβλίων, το gaming σε κονσόλες, τα επιτραπέζια παιχνίδια συμπλήρωσε το στην αίτηση σου.

  Βεβαιώσου ότι επισύναψες το αναλυτικό βιογραφικό σου στη βάση μας. Επιπλέον, αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να συμπληρώσεις τα κύρια σημεία του βιογραφικού σου (όπως αντίστοιχη εμπειρία κτλ) στα αντίστοιχα πεδία της φόρμας αίτησης. Η κατάλληλη συμπλήρωση των πεδίων αυξάνει τις πιθανότητες να ξεχωρίσει το βιογραφικό σου στη μηχανή αναζήτησης μας!

 • Μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου χωρίς να απαντήσω σε συγκεκριμένη αγγελία;

  Φυσικά και μπορείς! Καταχώρησε το βιογραφικό σου στη βάση μας και συμπλήρωσε κατάλληλα τη φόρμα σημειώνοντας στο 1ο πεδίο «Προσωπικά Στοιχεία» τη θέση/τις θέσεις που σε ενδιαφέρουν. Μόλις ανοίξει αντίστοιχη θέση στην εταιρεία μας θα εξετάσουμε την αίτηση σου.

 • Μπορώ να κάνω αίτηση για περισσότερες από μία θέσεις;

  Φυσικά και μπορείς! Αρκεί να συμπληρώσεις στο 1ο πεδίο «Προσωπικά Στοιχεία» τις θέσεις που σε ενδιαφέρουν.
  Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία υποβολής νέας αίτησης για κάθε θέση που σε ενδιαφέρει ξεχωριστά.

 • Πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι λάβατε την αίτηση μου;

  Η αίτηση σου έχει υποβληθεί επιτυχώς μόλις δεις στην οθόνη σου το μήνυμα “Επιτυχής υποβολή βιογραφικού”.

 • Τι γίνεται μετά την καταχώρηση της αίτησης;

  Μόλις εξετάσουμε την αίτηση σου και κρίνουμε ότι το προφίλ σου ανταποκρίνεται στις ανάγκες της θέσης που έχεις εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα σε καλέσουμε ώστε να δρομολογήσουμε μια συνάντηση μαζί σου.
  Αξιολογώντας την αίτηση σου, ενδέχεται να σε καλέσουμε και να σου προτείνουμε άλλη θέση για την οποία το προφίλ σου ταιριάζει περισσότερο σε σχέση με αυτήν που έχεις αιτηθεί.

 • Πώς να προετοιμαστώ για τη συνέντευξη;

  Στόχος της συνέντευξης είναι να σε γνωρίσουμε, αλλά και μια ευκαιρία να γνωρίσεις εσύ την εταιρεία μας καλύτερα.
  Πριν την συνέντευξη προτείνουμε να ενημερωθείς για την εταιρεία μας, τα προϊόντα, τις αξίες μας καθώς και τον τομέα που σε ενδιαφέρει.
  Πέρα από τις απαραίτητες ικανότητες, τα ενδιαφέροντα και τα επιτεύγματα σου, μας ενδιαφέρει να έχουμε μια ειλικρινή επικοινωνία μαζί σου και να δούμε έναν υποψήφιο με πάθος, δημιουργικότητα, χαμόγελο και ευγένεια!

 • Αν τελικά δεν επιλεχθώ για κάποια συγκεκριμένη θέση, μπορώ να στείλω ξανά το βιογραφικό μου;

  Φυσικά και μπορείς! Προτείνουμε να κάνεις εκ νέου αίτηση για θέση που ενδεχομένως σου ταιριάζει καλύτερα.