Οι διακρίσεις μας

PUBLIC AWARDS

 • PUBLIC AWARDS

  MOST ADMIRED COMPANIES IN GREECE 2018

  Το Public κατέκτησε τη 2η θέση στον κλάδο του Retail στην λίστα του περιοδικού Fortune με τις “Most Admired Companies in Greece” και στις TOP 20 εταιρίες στην Ελλάδα από τις 300 που συμμετείχαν. Η τελευταία αυτή επιτυχία αποτελεί μια πολύ σημαντική διάκριση, η οποία προήλθε μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας περιβεβλημένη με το κύρος της […]

  Το Public κατέκτησε τη 2η θέση στον κλάδο του Retail στην λίστα του περιοδικού Fortune με τις “Most Admired Companies in Greece” και στις TOP 20 εταιρίες στην Ελλάδα από τις 300 που συμμετείχαν.

  Η τελευταία αυτή επιτυχία αποτελεί μια πολύ σημαντική διάκριση, η οποία προήλθε μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας περιβεβλημένη με το κύρος της διεθνούς εταιρείας KPMG.

  Η εν λόγω λίστα του Fortune αποτελεί προϊόν μιας μεγάλης έρευνας για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 300 επιχειρήσεις, ενώ ψήφισαν πάνω από 1.700 στελέχη, με γνώμονα κριτήρια τα οποία έχει καθιερώσει διεθνώς η αμερικανική έκδοση του περιοδικού.

 • PUBLIC AWARDS

  E-VOLUTION AWARDS 2019

  Το  marketplace του www.public.gr απέσπασε 2 βραβεία στα e–volution awards 2019! O θεσμός των e-volution awards 2019 τελείται υπό την αιγίδα του GRECA (Ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου) και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις πιο καινοτόμες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.   Τα Public τιμήθηκαν πιο συγκεκριμένα με: GOLD βραβείο στην κατηγορία Καινοτομία και Σχεδίαση (συγκεκριμένα στην υποκατηγορία […]

  Το  marketplace του www.public.gr απέσπασε 2 βραβεία στα evolution awards 2019!

  O θεσμός των e-volution awards 2019 τελείται υπό την αιγίδα του GRECA (Ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου) και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις πιο καινοτόμες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

   

  Τα Public τιμήθηκαν πιο συγκεκριμένα με:

  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Καινοτομία και Σχεδίαση (συγκεκριμένα στην υποκατηγορία Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν)
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες & Υποδομές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (συγκεκριμένα στην υποκατηγορία E-Commerce Platforms)

   

  Συνάπτοντας συνεργασία με την νο. 1 διεθνώς πλατφόρμα, τη Mirakl, το Public.gr λάνσαρε το πρώτο ελληνικό Marketplace με στόχο μέσα από τις διευρυμένες προϊοντικές επιλογές και τις ανταγωνιστικές τιμές, να προσφέρει επιπλέον όφελος στον πελάτη διατηρώντας το βραβευμένο look and feel του. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλά από τα συνεργαζόμενα καταστήματα γνώρισαν τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου για πρώτη φορά μέσα από την ευκαιρία που τους έδωσε το Public Marketplace.

  Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο το public.gr προσφέροντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους επισκέπτες μας και το 2019.

 • PUBLIC AWARDS

  MOBILE EXCELLENCE AWARDS 2017

  Κορυφαία διάκριση για τα Public!

  Τα Public και το www.public.gr, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, απέσπασαν άλλη μία πολύ σημαντική διάκριση στη φετινή τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2017.

  GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile Commerce for Retailing για το Public.gr mobile version .

   

  Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:

  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile Commerce for Retailing για το Public.gr mobile version 

   

  Το Public.gr και στη mobile εφαρμογή του έχει αναδειχτεί σε κυρίαρχο online προορισμό, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Τα Public έχουν καταφέρει να μεταφέρουν με επιτυχία το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας των φυσικών καταστημάτων και στο ηλεκτρονικό περιβάλλον, ενώ διαχειρίζονται μεγάλα social communities, προσφέροντας την ίδια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες τους μέσα από τα διαφορετικά touchpoints που διαθέτουν!

 • PUBLIC AWARDS

  E-VOLUTION AWARDS 2018

  Κορυφαία διάκριση με 8 συνολικά βραβεία για τα Public: 3 Χρυσά, 4 Ασημένια & 1 Χάλκινο

  Τα καταστήματα Public και το www.public.gr απέσπασαν 8 βραβεία στα
  evolution awards 2018!

  O θεσμός των e-volution awards 2018 τελείται υπό την αιγίδα του GRECA (Ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου) και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις πιο καινοτόμες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

   

   

  Τα Public τιμήθηκαν πιο συγκεκριμένα με:

  • GOLD βραβείο στην κατηγορίαΕξυπηρέτηση / Ικανοποίηση Πελατών
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Best in Books, Music & Entertainment
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobile Commerce
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Omnichannel Commerc
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Best in Computers / Telco & Electricals / Accessories
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία UX/UI
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία DesignAesthetics 
  • BRONZE βραβείο στην κατηγορία RedesignRelaunch

   

   

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr μεταφέρει το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας από το φυσικό δίκτυο των καταστημάτων Public στον κόσμο του διαδικτύου.

  Τα τελευταία 7 χρόνια το Public.gr έχει αναδειχτεί σε κυρίαρχο online προορισμό διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, κάτι που αποδεικνύουν και οι πάνω από 280.000 αξιολογήσεις προϊόντων.

   

  Υπολογίζουμε ότι το 2017 το Public.gr θα έχει περισσότερες από 42 εκατομμύρια επισκέψεις:
  • Το Public.gr αποτελεί το No1 retail ελληνικό eshop ανάμεσα στο 50 μεγαλύτερα websites της χώρας
  • διαθέτει πάνω από1.000.000 προϊόντα , 280.000 αξιολογήσεις προϊόντων και 98-99% πρόθεση επαναγοράς 
  • παρουσιάζει για7 συνεχόμενη χρονιά αύξηση πωλήσεων

   

  Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο το public.gr προσφέροντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους επισκέπτες μας και το 2018

 • PUBLIC AWARDS

  RETAIL BUSINESS AWARDS 2017

  Το Public.gr αναδείχτηκε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στα RETAIL BUSINESS AWARDS 2017

  Τα Public, η Νο1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 54 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, απέσπασαν μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση στην τελετή απονομής των RETAIL BUSINESS AWARDS 2017, με το επίσημο online store public.gr, να αναδεικνύεται eRetailer 2017.

   

  Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της περσινής πολύ μεγάλης διάκρισης των Public ως Retailer of the Year και επιβεβαιώνει την εξέλιξη του Public.gr σε κορυφαίο online προορισμό, με περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα, 280.000 αξιολογήσεις αλλά και περισσότερες από 40 εκατομμύρια επισκέψεις. Παράλληλα, ως κορυφαίος eRetailer για το 2017, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public χαρακτηρίζεται από το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση.

   

  Αξιοσημείωτο είναι ότι τα Public από το 2009 επένδυσαν πρώτα στην Ελλάδα στην Oracle ATG, στην καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, επιτυγχάνοντας να μεταφέρουν το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας από το δίκτυο φυσικών καταστημάτων Public, στον κόσμο του διαδικτύου. Ο καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί ανάμεσα σε εκατομμύρια προϊόντα, όπως προτάσεις τελευταίας τεχνολογίας, βιβλία & κόμικς, χαρτικά & γραφική ύλη, παιχνίδια & παιδικά αλλά και είδη σπιτιού και SmartLiving. Νέα προϊόντα προστίθενται συνεχώς με τον επισκέπτη να ανακαλύπτει νέες επιλογές για κάθε στιγμή και ανάγκη.

   

  Τα RETAILBUSINESS AWARDS διοργανώθηκαν για διοργανώθηκαν για 16η συνεχή χρονιά από τη DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS, και αποτελούν τον μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. H διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

 • PUBLIC AWARDS

  HR EXCELLENCE AWARDS 2017

  Κορυφαία διάκριση για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις» για τα Public! Τα Public απέσπασαν τρία Βραβεία Αριστείας στα HR Excellence Awards 2017, τον ετήσιο θεσμό της ΕΕΔΕ που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με: • Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Talent Management & Succession […]

  Κορυφαία διάκριση για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις» για τα Public!

  Τα Public απέσπασαν τρία Βραβεία Αριστείας στα HR Excellence Awards 2017, τον ετήσιο θεσμό της ΕΕΔΕ που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:

  • Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Talent Management & Succession Planning» για την Προοπτική και Ποιότητα διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού και το χτίσιμο ικανών δομών Εξέλιξης του Ταλέντου στον οργανισμό
  • Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Healthy Working Environment, Wellness & Wellbeing» για την προώθηση της Ευεξίας εντός του εργασιακού περιβάλλοντος, με εστίαση στο Ομαδικό Πνεύμα και στην Αποτελεσματικότητα
  • Δεύτερο Βραβείο Αριστείας «Learning & Development» για την ισχυρή εστίαση στο χτίσιμο Κουλτούρας Μάθησης, στο πλαίσιο των αναγκών του δυναμικά εξελισσόμενου περιβάλλοντος εργασίας

 • PUBLIC AWARDS

  HR AWARDS 2017

  Κορυφαία διάκριση για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις» για τα Public! Τα Public απέσπασαν Χρυσό Βραβείο, τον ετήσιο θεσμό της HR Professional που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με: • Χρυσό βραβείο «Best Talent Management Strategy» για την μεγάλη πρόοδο στην Εξέλιξη […]

  Κορυφαία διάκριση για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις» για τα Public!

  Τα Public απέσπασαν Χρυσό Βραβείο, τον ετήσιο θεσμό της HR Professional που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:

  • Χρυσό βραβείο «Best Talent Management Strategy» για την μεγάλη πρόοδο στην Εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικού, με αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων Συστημάτων Αξιολόγησης και Προόδου του Ταλέντου

  Οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την επιτυχή εφαρμογή των νέων πρακτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί η εταιρεία, ενώ παράλληλα αποτελεί έναυσμα για τον σχεδιασμό μελλοντικών πρωτοβουλιών.

 • PUBLIC AWARDS

  HR COMMUNITY AWARDS 2017

  Κορυφαία διάκριση της Public για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις»

  Κορυφαία διάκριση της Public για τις «Ανθρώπινες Σχέσεις»

  Τα Public απέσπασαν Χρυσό βραβείο στα HR Community Awards 2017, τον ετήσιο θεσμό της Skywalker που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία «Ανθρωπίνων Σχέσεων»

  Την περίοδο 2015-2017 με σταθερό προσανατολισμό στην ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία ενός ανθρωποκεντρικού εργασιακού περιβάλλοντος που εστιάζει στη συναδελφικότητα, το σεβασμό, την ομαδικότητα και την εξέλιξη των ανθρώπων του, καθώς και στη συν-δημιουργία αξίας μέσα από την αδιάκοπη ουσιαστική αλλαγή και την μετεξέλιξη του οργανισμού. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την επιτυχή εφαρμογή των νέων πρακτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί η εταιρεία, ενώ παράλληλα αποτελεί έναυσμα για τον σχεδιασμό μελλοντικών ενεργειών.

   

 • PUBLIC AWARDS

  RETAIL BUSINESS AWARDS 2016

  Κορυφαία διάκριση με 4 βραβεία για τα Public!

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse pharetra nec nunc quis luctus. Vivamus lectus sem, elementum volutpat ex nec, egestas feugiat tellus. Integer eget nisi at elit laoreet eleifend id sed ligula. Fusce porttitor malesuada finibus. Sed dapibus metus quis nunc scelerisque, et porta mi ultrices. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Sed tincidunt maximus sem, in hendrerit massa feugiat ac.

  Mauris hendrerit fringilla dui ut sodales. Ut dignissim, dolor at venenatis fermentum, magna elit pharetra elit, a faucibus mauris libero eget nibh. Vestibulum iaculis venenatis orci, nec varius metus facilisis eget. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus sit amet sapien eget leo viverra volutpat. Cras semper commodo libero, quis bibendum quam ultrices eu. Aliquam nisi nibh, lacinia ut condimentum ac, hendrerit eu mi. Aenean a tristique dolor.

  Ut dapibus vitae urna quis iaculis. Proin eget arcu sed lacus varius viverra a ac orci. Morbi eu ante condimentum ipsum posuere tristique. Maecenas scelerisque suscipit iaculis. Sed ante dolor, porttitor in dui vitae, sodales volutpat augue. Nullam aliquam posuere pretium. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;

  Donec suscipit suscipit risus nec mollis. In fringilla pellentesque diam, eget posuere augue suscipit a. Proin lacus ex, laoreet eget leo id, iaculis consequat sem. Pellentesque sed quam a metus tincidunt ullamcorper. Sed nec molestie libero. Sed pharetra massa eget urna facilisis, a ullamcorper lacus tincidunt. Integer risus turpis, commodo at pretium non, consequat venenatis risus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec ut condimentum orci. Mauris eu velit pharetra lorem faucibus aliquet. Aliquam tristique vestibulum convallis. Fusce commodo arcu at nulla molestie iaculis et ac urna. Nam sed orci at elit interdum pretium. Duis sit amet ipsum felis.

   

 • PUBLIC AWARDS

  E-VOLUTION AWARDS 2017

  Κορυφαία διάκριση με 5 βραβεία για τα Public: 3 Χρυσά & 2 Ασημένια. Αυτός είναι ένας πραγματικά μεγάλος υπότιτλος!

  Τα καταστήματα Public
  και το www.public.gr απέσπασαν
  5 βραβεία στα e-volution awards 2017!

  Περισσότερες από 36 εκατομμύρια επισκέψεις αναμένεται ότι θα έχει δεχτεί συνολικά το public.gr μέχρι το τέλος του 2016!

  Τα καταστήματα Public και το www.public.gr απέσπασαν συνολικά 5 βραβεία στα
  e-volution awards 2017. O θεσμός τελείται υπό την αιγίδα του GRECA (Ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου) και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις πιο καινοτόμες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

  Τα Public τιμήθηκαν πιο συγκεκριμένα με:

  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Καναλιού
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική στα Social Media
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικά καταστήματα – προϊόντα
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Πανκαναλικό εμπόριο
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Εμπειρία πελατών

  (περισσότερα…)

 • PUBLIC AWARDS

  E-VOLUTION AWARDS 2016

  Κορυφαία διάκριση με 4 βραβεία για τα Public!

  Mauris hendrerit fringilla dui ut sodales. Ut dignissim, dolor at venenatis fermentum, magna elit pharetra elit, a faucibus mauris libero eget nibh. Vestibulum iaculis venenatis orci, nec varius metus facilisis eget. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus sit amet sapien eget leo viverra volutpat. Cras semper commodo libero, quis bibendum quam ultrices eu. Aliquam nisi nibh, lacinia ut condimentum ac, hendrerit eu mi. Aenean a tristique dolor. Ut dapibus vitae urna quis iaculis. Proin eget arcu sed lacus varius viverra a ac orci. Morbi eu ante condimentum ipsum posuere tristique. Maecenas scelerisque suscipit iaculis. Sed ante dolor, porttitor in dui vitae, sodales volutpat augue. Nullam aliquam posuere pretium. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;

  Donec suscipit suscipit risus nec mollis. In fringilla pellentesque diam, eget posuere augue suscipit a. Proin lacus ex, laoreet eget leo id, iaculis consequat sem. Pellentesque sed quam a metus tincidunt ullamcorper. Sed nec molestie libero. Sed pharetra massa eget urna facilisis, a ullamcorper lacus tincidunt. Integer risus turpis, commodo at pretium non, consequat venenatis risus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec ut condimentum orci. Mauris eu velit pharetra lorem faucibus aliquet. Aliquam tristique vestibulum convallis. Fusce commodo arcu at nulla molestie iaculis et ac urna. Nam sed orci at elit interdum pretium. Duis sit amet ipsum felis.

  Suspendisse mattis nibh enim, sed blandit ipsum dapibus euismod. Ut metus mauris, porttitor eget sollicitudin quis, faucibus mollis nibh. Nam velit augue, mattis id feugiat ut, vestibulum in nulla. Nunc sollicitudin elit et ex facilisis blandit. In hac habitasse platea dictumst. Maecenas ut libero egestas, imperdiet nibh vitae, iaculis mi. Nam commodo tellus bibendum malesuada egestas. Donec varius leo turpis, at semper enim ornare eget. Vivamus facilisis semper sem ut bibendum. Proin consectetur urna ac felis dignissim laoreet.

  Vestibulum ac congue justo. Aliquam maximus velit sit amet massa finibus, nec imperdiet dolor placerat. Aliquam id feugiat libero, tempus tincidunt leo. Sed justo lacus, fringilla vitae placerat in, hendrerit a tortor. Nulla facilisi. Ut convallis lectus velit, vel molestie arcu laoreet ullamcorper. Pellentesque venenatis, tortor eget pulvinar ullamcorper, odio felis mollis felis, sed tristique risus ex quis dui. Donec eget lorem magna. Duis quis lectus in ligula molestie posuere a at purus. Curabitur varius eros sed leo euismod fermentum. Donec vel ex mollis, vulputate risus at, aliquam odio. Donec bibendum fermentum nibh a eleifend.

 • PUBLIC AWARDS

  HR AWARDS 2016

  Κορυφαία διάκριση της Public στα ΗR Awards 2016 Τα Public απέσπασαν 1 χρυσό και 1 ασημένιο βραβείο στα ΗR Awards 2016, τον ετήσιο θεσμό της Bοussias Communications που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με: • GOLD βραβείο στην κατηγορία Best […]

  Κορυφαία διάκριση της Public στα ΗR Awards 2016

  Τα Public απέσπασαν 1 χρυσό και 1 ασημένιο βραβείο στα ΗR Awards 2016, τον ετήσιο θεσμό της Bοussias Communications που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:
  • GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Change Management Strategy / Initiative για το Change Management Best Practice focusing on clear Communication, each employee direct Participation & Employer Branding orientation
  Την περίοδο 2015-2016 με σταθερό προσανατολισμό στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και στην ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρεία προχώρησε στην υιοθέτηση μιας νέας στρατηγικής και πραγματοποίησε μια σειρά πρωτοβουλιών που επέφεραν την αλλαγή στην κουλτούρα της, αλλά και στις βασικές δομές της.
  • SILVER βραβείο στην κατηγορία Excellence in Performance Management Strategy / Initiative για το Global trends Performance Acceleration as development mean in a Retail way
  Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Public, συγχρονισμένο με τις διεθνείς τάσεις, έχει εισάγει ένα νέο σύστημα αξιολόγησης μέσα από το οποίο προσπερνά τις παραδοσιακές πρακτικές επενδύοντας σε μία καινοτόμα πρωτοβουλία που αυτοσκοπός της είναι να καλύψει την ανάγκη της Αυτό-βελτίωσης και της Εξέλιξης των εργαζομένων της εταιρείας.

 • PUBLIC AWARDS

  HR EXCELLENCE AWARDS 2016

  Η Public τιμήθηκε στα HR Excellence Awards Τα Public απέσπασαν 1 bronze βραβείο και μια τιμητική διάκριση στα ΗR Excellence Awards 2016, τον ετήσιο θεσμό του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα στη φετινή […]

  Η Public τιμήθηκε στα HR Excellence Awards

  Τα Public απέσπασαν 1 bronze βραβείο και μια τιμητική διάκριση στα ΗR Excellence Awards 2016, τον ετήσιο θεσμό του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που επιβραβεύει κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  Πιο συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση τα Public τιμήθηκαν με:
  • BRONZE βραβείο στην κατηγορία Συστήματα & Πρακτικές Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (HR Systems & Practices)
  Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Public συνέβαλε σημαντικά στην υπερεπίτευξη του ετήσιου στόχου πωλήσεων της εταιρίας μέσα από ενέργειες μαζικής στελέχωσης θέσεων, αξιοποίησης ταλέντων (εσωτερικοί υποψήφιοι, πρακτικά ασκούμενοι, εποχικό προσωπικό) καθώς και εισαγωγής σύγχρονων συστημάτων ένταξης και ενσωμάτωσης νεοπροσληφθέντων.
  • Τιμητική διάκριση στην κατηγορία Οργανωσιακή Αλλαγή & Καινοτομία (Organizational Change & Innovation)
  Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Public έθεσε τις βάσεις, μέσα από πληθώρα πρωτοβουλιών, για τον επαναπροσδιορισμό της κουλτούρας του οργανισμού, τη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων και την ενίσχυση της εσωτερικής επικοινωνίας. Στόχος είναι ένα περιβάλλον που θα υποστηρίζει το έργο των εργαζομένων υπό συνεργατικό κλίμα, θα εστιάζει στο χτίσιμο και την ενδυνάμωση της εσωτερικής κουλτούρας και των αξιών, και θα επενδύει στην ανάπτυξη του ενεργού προσωπικού αλλά και την προσθήκη νέων ταλέντων με πάθος, χαμόγελο και πελατοκεντρική προσέγγιση.

 • PUBLIC AWARDS

  SALES EXCELLENCE AWARDS 2015

  Αύξηση Πωλήσεων / Εξυπηρέτηση Πελατών / Παραγωγικότητα και Απόδοση Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence Awards 2015, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα Public κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων, ενώ απέσπασαν το […]

  Αύξηση Πωλήσεων / Εξυπηρέτηση Πελατών / Παραγωγικότητα και Απόδοση

  Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence Awards 2015, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.
  Πιο συγκεκριμένα, τα Public κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Αύξηση Πωλήσεων, ενώ απέσπασαν το Bronze βραβείο στην κατηγορία Παραγωγικότητα και Απόδοση. Επιπλέον, το πάθος μας για την εξυπηρέτηση για ακόμα ένα πελάτη και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο ειδικών αιτημάτων με ευελιξία στις διαδικασίες, προσαρμοστικότητα και συνέπεια χάρισαν στα Public το βραβείο Bronze στην κατηγορία Εξυπηρέτηση Πελατών. Επίσης, οι μοναδικές υπηρεσίες μας όπως η γκάμα υπηρεσιών Safety Net για επέκταση εγγύησης, οι υπηρεσίες Authorized Service από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα, η υπηρεσία ανταλλαγής used games και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, είναι μόνο μερικά από όσα συμβάλλουν σε αυτό που ονομάζουμε Εμπειρία Public!

 • PUBLIC AWARDS

  E-VOLUTION AWARDS 2015

  Καλύτερο Ηλεκτρονικό Κατάστημα- Βιβλία / Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού / Εμπειρία Πελάτη! Το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public, www.public.gr, απέσπασε συνολικά 3 βραβεία στα e-volution awards 2015 και πιο συγκεκριμένα: 1. Gold στην κατηγορία «Ηλεκτρονικό κατάστημα για βιβλία» 2. Gold για το Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού 3. Silver για την «Εμπειρία πελατών»! Το ηλεκτρονικό […]

  Καλύτερο Ηλεκτρονικό Κατάστημα- Βιβλία / Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού / Εμπειρία Πελάτη!

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public, www.public.gr, απέσπασε συνολικά 3 βραβεία στα e-volution awards 2015 και πιο συγκεκριμένα:
  1. Gold στην κατηγορία «Ηλεκτρονικό κατάστημα για βιβλία»
  2. Gold για το Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού
  3. Silver για την «Εμπειρία πελατών»!
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr αναδείχτηκε τα τελευταία 2 χρόνια σε κυρίαρχο on line προορισμό διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων πολιτισμού από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Με περισσότερα από 500.000 προϊόντα, το www.public.gr τιμήθηκε με το βραβείο Gold ως το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα για βιβλία.
  Επιπλέον, τους τελευταίους 18 μήνες τα Public υπερ- διπλασίασαν το δίκτυό τους καταφέρνοντας να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών και την ίδια ανώτερη εμπειρία στους επισκέπτες τους στα 48 φυσικά καταστήματα τους σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr!