Το όραμα & οι αξίες μας

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε το retail του αύριο.

Οι Αξίες μας, μας ενώνουν!

Με οδηγό το όραμά μας, δημιουργούμε μια σύγχρονη, δυναμική, πελατοκεντρική εταιρεία, υψηλών επιδόσεων με ηγετική θέση στην αγορά δραστηριοποίησής μας. Κινητήριος δύναμή μας, είναι οι αξίες μας, όπως τις έχουν ορίσει οι άνθρωποί μας.

Η Ομάδα των πρεσβευτών μας,

δημιουργήθηκε το 2016 και συμμετέχουν σε αυτή συνάδελφοι από όλα τα τμήματα.

Στόχος της είναι να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς, να εντοπίζει σημεία προς βελτίωση και να προωθεί τη συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων.

 • Γιώργος Παπαδόπουλος

  ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
 • Κωνσταντίνος Κατσάρας

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Νίκος Θανόπουλος

  ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ
 • Γιάννης Σκιαδόπουλος

  ACCOUNTING
 • Δέσποινα Τσουκλίδη

  ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
 • Άντρη Κυριάκου

  ΚΥΠΡΟΣ
 • Χριστίνα Γκλιάτη

  ΤΜΗΜΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • Σπύρος Αρβανιτίδης

  ΤΜΗΜΑ PUBLIC OFFICE
 • Αλέξανδρος Δρόσος

  ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
 • Νίκη Αποστολάκου

  ΤΜΗΜΑ MARKETING
 • Γιάννης Παρασχόπουλος

  ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Σεβασμός

Συμπεριφερόμαστε σε συναδέλφους, πελάτες και προμηθευτές με ευγένεια. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να εκφράσουν τη γνώμη και τις ιδέες τους σεβόμενοι την αξία που έχουν να προσφέρουν. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και αντιμετωπίζουμε όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο.

Εμπιστοσύνη

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μας, με τους πελάτες μας και με τους συνεργάτες μας. Εμπιστευόμαστε και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Το περιβάλλον εργασίας μας βασίζεται στη συνεργασία, την ακεραιότητα και την εχεμύθεια και ενθαρρύνει την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών, προτάσεων και λύσεων.

Ομαδικότητα

Δουλεύουμε ομαδικά, μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με στόχο το κοινό αποτέλεσμα. Καλωσορίζουμε και εμπιστευόμαστε τη γνώση, τις ικανότητες, τις ιδέες και την εμπειρία κάθε εργαζόμενου. Διαφωνούμε εποικοδομητικά και στο τέλος
δεσμευόμαστε στην κοινή μας απόφαση.

Δημιουργικότητα

Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη καινούριων ιδεών που μας εξελίσσουν. Οι άνθρωποί μας είναι πηγή νέων ιδεών που βελτιώνουν τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας και τις διαδικασίες μας. Αξιοποιούμε τη δημιουργικότητα ως όχημα για να γινόμαστε πιο εφευρετικοί στην επίλυση κάθε προβλήματος για τους πελάτες μας.

Αποτελεσματικότητα

Είμαστε δυναμικοί, και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Καθορίζουμε προτεραιότητες και κινούμαστε με μεθοδικότητα, ταχύτητα και συνέπεια για την αποτελεσματική εκπλήρωση αυτών! Βελτιωνόμαστε συνεχώς και συνεργαζόμαστε με θετική, δυναμική & ομαδική προσέγγιση για την επίλυση όλων των προβλημάτων.

Πνεύμα Νικητή

Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε ότι αποφασίσουμε να κάνουμε, με πάθος μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων μας. Είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθούμε σκληρά για να πετύχουμε και δεν εγκαταλείπουμε το στόχο. Είμαστε αποφασιστικοί, προετοιμαζόμαστε σωστά, έχουμε την αίσθηση του κι εστιάζουμε το πάθος μας και την ενέργεια μας στην επιτυχία της ομάδας. Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και αφού γιορτάσουμε μεγάλες και καθημερινές νίκες θέτουμε τον επόμενο στόχο για να ξεπερνάμε και να βελτιώνουμε ότι έχουμε ήδη πετύχει.