Η εμπειρία Public

Καλωσήρθατε στον κόσμο μας!

Κάθε βόλτα στα Public, αποτελεί έναν κόσμο εμπειριών για τον επισκέπτη.

Πολλαπλά σημεία επαφής
Μία, μοναδική εμπειρία για τον καταναλωτή

Με στόχο να κατανοήσουμε τον πελάτη μας και να του προσφέρουμε μοναδική αγοραστική εμπειρία, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του, διευκολύνουμε την επαφή μαζί του μέσα από τα ακόλουθα σημεία :

Οι πελάτες της τεχνολογίας...

…έχουν άμεση πρόσβαση στη μεγαλύτερη γκάμα συσκευών σε – smartphones, tablets, laptops, desktops, τηλεοράσεις, είδη ήχου, φωτογραφίας, gadgets και αξεσουάρ. Όλα τα προϊόντα είναι live για δοκιμή, ώστε κάθε εμπειρία να είναι βιωματική.

Οι λάτρεις του βιβλίου...

…ανακαλύπτουν μια μικρή όαση σε κάθε ένα από τα 53 βιβλιοπωλεία στα καταστήματά μας, που αποτελούν προορισμό για ελληνικές και ξενόγλωσσες εκδόσεις. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν βιβλία, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με αφορμή τη λογοτεχνία, την ποίηση, την ιστορία, την πολιτική και να γνωρίσουν απο κοντά έλληνες και ξένους δημιουργούς.

Οι φίλοι της μουσικής...

… μπορούν να περιηγηθούν σε μια τεράστια συλλογή με  περισσότερα από 5.500 βινύλια και 50.000 cds και DVDs. H κατηγορία της μουσικής εμπλουτίζεται συνεχώς με διεθνείς συνεργασίες και εξαιρετικά προσεγμένες επιλογές που ενθουσιάζουν τους ακροατές του high fidelity και των πιο ιδιαίτερων ήχων.

Οι gamers...

…μπορούν να ζήσουν την περιπέτεια μέσα από ειδικά διαμορφωμένους χώρους, να ενημερωθούν για όλους τους νέους τίτλους παιχνιδιών, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις και να πάρουν μέρος σε τουρνουά gaming.

Η πλούσια γκάμα των προιόντων, το ενημερωμένο προσωπικό και το χαμόγελο, κάνουν ευχάριστη την αγοραστική εμπειρία για κάθε επισκέπτη των Public.

Εκδηλώσεις

Την εμπειρία Public συμπληρώνουν οι εκδηλώσεις μας. Με περισσότερες από 1000 δωρεάν εκδηλώσεις το χρόνο στα καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, εμπνέουμε τους επισκέπτες μας δίνοντας αφορμές για δημιουργική έκφραση και απασχόληση.

Η αισθητική των καταστημάτων Public...

…δημιουργήθηκε με βάση τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου λιανεμπορίου, ώστε κάθε επίσκεψη να αποτελεί πάντα, μια ξεχωριστή εμπειρία. Εδώ, τίποτα δεν είναι τυχαίο:

 • Η ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ
  ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 • Η ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ
  ΦΩΤΙΣΜΟ

 • ΤΑ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ
  ΕΠΙΠΛΑ

 • ΟΙ ΧΩΡΟΙ
  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

 • ΕΥΚΟΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ
  ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στον κόσμο των Public, όλα έχουν μελετηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε να προσκαλούν τον επισκέπτη να τον εξερευνήσει.